EnglishSwedish
24 mar 2016

En cleandrink senare

Hej vänner, solen skiner idag och visst är det underbart. Jag sov dåligt i natt, var så trött att jag inte orkade ta mig till gymmet. Tog en clean drink efter frukosten och energien var där. Bytte om till träningskläder och började trampa på min crosstrainer istället. Tog i lite mer och avslutade med situps. Om jag orkar kanske det blir en sväng till gymmet ikväll och sen imorgon på förmiddagen.

Jag sitter nyduschad med lunchen och datorn redo. Behöver jobba av innan jag och barnen tar ledigt. Ska hämta dom tidigare från förskolan och åka hem till mina föräldrar.

Vi ortodoxa firar inte påsk nu utan slutet av april vilket är lite tråkigt men fördelen är att vi har några dagar ledigt att bara spendera med barnen och hitta på roliga saker med dom 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *