EnglishSwedish
09 aug 2018

En dag på tu man hand

Förra veckan tog C och jag en dag för oss själva. Barnen skulle vara hos svärföäldrarna några timmar men dom packade sina väskor och ville sova över. Vi skulle ut och handla en ny kostym till C inför bröllopet så vi passade på att uträtta flera ärenden, handla saker till barnen inför skol och förskolestarten som skor, nya vattenflaskor och lite annat. Det var vår enda dag på tu man hand och man behöver verkligen det.

Vi har haft en extra bra relation under sommaren och jag har blivit kär i min man på nytt ? Det har känts lite som när vi började träffas för 12 år sedan och det är en underbar känsla vill jag säga. Man tappar varandra lite till och från när allt går på rutin och med allt jobb, fokus på barn och massa annat. Men denna sommar har varit vår och vi har tagit igen massor ❤️

Här hade vi precis lämnat barnen och körde mot Mall of Scandinavia.Måste rekommendera Zaras kostymer, dom sitter som en smäck på C. Inga justeringar förutom lite på längden. Super snygga kostymer! Sen tog vi en fika på Espresso house. Vi drog vidare till The Winery Hotel. Tanken var att vi skulle checka in och sova över (vi hade t.o.m packat en väska)  Det var skön stämning på terrassen och Anton Hysén var även på plats. Han hade ett samarbete med The Winery Hotel där han fick designa en vinetikett till The Winery Hotel och han var själv på plats och serverade vinet. Vi tog ett glas och körde sedan vidare, vi bestämde oss för att inte stanna. Jätte härlig terrass med utomhuspool. Men vi var inte så sugna på maten och istället bestämde vi oss för att åka till Tezekuri sushi. Barnen tycker inte om sushi och Tezekuri har typ den godaste sushin. Så vi passade på helt enkelt. ?Ni måste beställa hot tuna roll och hot shake roll om ni går dit..Vattnas i munnen bara jag tänker på deras suhi ??Vi kände för att spendera kvällen hemma istället för på hotell denna gång. Jag kände att vi aldrig får tid till att bara vara vi två i vårt eget hem och när barnen ändå ville sova hos svärföräldrarna så ville vi njuta av en rätt så lugn kväll. Vi satte oss ute på altanen med vattenpipa, några glas och spelade backgammon. En fantastisk dag ❤️??

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *