EnglishSwedish
09 jul 2018

En fantastisk helg med fina vänner

Hej på er denna måndag!

Hoppas allt är fint med er. Jag ligger på soffan och njuter av lugnet och renligheten. C gick ut med barnen, William behöver klippa sig och jag har passat på att städa hela huset och uteplatsen.

Igår hann jag bara göra rent och sortera alla garderober, skåp och lådor på övervåningen. Bytte sängkläder och försökte komma ikapp med tvätten. Jag hann inte klart så idag har jag gjort resten och bara njuter nu.

Det var strålande väder igår så när jag var klar började C och jag förbereda för lite smått och gott med våra grannar. Bokstavligen världens bästa grannar. Vi klickar så bra och började äta vid sex och satt sedan uppe till typ ett på natten. Är det semester så är det 😁. Vi drack mojitos, goda viner och åt massa gott. Den här helgen som gått har vi spenderat med vännerna och våra fina grannar. Så mycket skratt, god mat och underbart sällskap.

Idag har vi inga planer, känner att jag behöver en dag för att bara varva ner hehe. Tänkte träna på min crosstrainer och svettas lite. Tappat träningen lite men idag så. Behövde bara ta igen all städning och tvätt hehe.

Finns det något bättre än sånna kvällar. Den här sommaren har varit helt fantastisk so far. Och att få bjuda över familj och vänner på god mat är typ det bästa jag med.

I lördags innan matchen köpte barnen sitt lördagsgodis och sen åkte vi till Sigtuna hem till våra vänner. det blev varmt ändå och jag hade som tur badkläder med mig ifall att barnen skulle vilja bada. Klart dom ville det hehe.

vi drar lite bubbel under tiden och hade en mysig stund på terassen innan matchen.

Barnen orkade inte kolla på hela matchen så dom gick ner med dom stora barnen och badade. Det var så härligt att höra dom skratta och tjoa.

Thaimat till middag och lite fika efteråt innan vi körde hem på kvällen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *