EnglishSwedish
21 feb 2016

En kväll på Boqueria

God kväll vänner, dags att lägga den här veckan bakom sig och se fram emot en ny. Dagen har spenderats hos svärföräldrarna och sedan hemma på soffan med mina syskon. Maken hade ett litet projekt i lekrummet så när barnen somnade avslutade vi med att städa hela nedervåningen tillsammans och göra rent i lekrummet. Jag ska upp och ta en dusch och sedan lägga mig.

Jag är trött efter gårkvällen men borde vara tröttare. Kom i säng halv tre på natten efter en skön kväll på Boqueria. Jag drack alkoholfria drinkar då jag alltid vill ta mig hem tryggast och det gör jag med min bil och jag är inte heller den som behöver ha alkohol i kroppen för att ha kul och släppa loss. Det var bra drag inne på Boqueria så vi firade med att släppa loss igårkväll 🙂

Hoppas ni haft en bra vecka, nu säger jag god natt och vi hörs imorgon ♥

♦ ♦ ♦

img_1976.jpg

img_1975.jpg

img_1974.jpg

img_1973.jpg

img_1971-720x720

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *