EnglishSwedish
29 jan 2018

En liten båttur

Hej måndag och Godmorgon!

Nu har vi nästan varit på Mauritius i en vecka och nu väntar en hel vecka med nya äventyr. Idag ska vi besöka en ny strand på Flic and Flac, ligger söderut och på eftermiddagen kanske vi tar en tur in till staden Port Louis. Allt beror på barnen och hur mycket dom orkar.

Vi ska också åka ut med båten och hälsa på delfinerna, vill man så kan man bada med dom också. Jag har gjort det en gång tidigare och det var i Mexico för ca 8 år sedan. Sen vill vi till Chamarel och se det kända vattenfallet samt seven coloured earth. Där ska även finnas en lunchrestaurang som vi vill äta på. Utsikten ska vara magnifik!

Igår slappade vi hela dagen på hotellet, det är outrotligt lugnt och skönt här. Vi blev rekommenderade att inte gå till någon strand då alla är lediga och oftast hänger på stranden.

stranden vi bor på, Trou Aux Biches det är så otroligt vackerti lördags bokade vi in oss på en aktivitet. En glasbåt som man åker ut med på havet från vår strand. I båten är det flera glasfönster och så ser man alla fiskar, koraller och sen får man hoppa i vattnet och snorkla lite. Uppskattat av barnen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *