EnglishSwedish
14 okt 2011

En promenad blev två

img_4006 (MMS)

Jag skulle ta dagen som den kommer, fick ett samtal av Jenan som vill dra ut och promenera efter att jag hade varit ute och gått. Eftersom jag inte hade några planer drog jag ut och gjorde henne sällskap. Hamnade hemma hos henne en stund för att mata Nathalie då vi var i närheten sen fick jag promenera hela vägen hem igen. Totalt har jag gått i 2 timmar och 30 min. Ja jag är slut i benen och ligger helt utmattad i soffan och myser med min tjej. Jag orkar inte röra mig mer för dagen 🙂

2 Comments
  • alexandra
    oktober 14, 2011

    kan inte väänta tills tävlingen blir avslutad ååh hoppas hoppas !!

  • Anonym
    oktober 15, 2011

    oh herregud va söööt

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *