EnglishSwedish
13 aug 2015

En riktig kick-ass morgon

Godmorgon vänner, hur står det till med er idag? Dagen innan fredag och snacka om att veckodagarna flyger iväg. Det är min andra vecka på jobbet och det känns fortfarande lika bra som när jag började. Lär mig mycket varje dag. Idag fick jag världens kick på morgonen. Jag satte igång en tvättmaskin direkt när jag vaknade, hann dessutom hänga all tvätt innan jag gick. Sen var det bara att äta frukost med barnen och klä på dom innan maken tog dom till förskolan. Nathalie hade en sån söt outfit idag men jag hann inte fota henne och chansen att hon kommer hem lika ren och fin som när hon gick är ju lika stor som att vinna på triss 🙂 Jag gjorde sedan i ordning mig, dammsög övervåningen, nedervåningen, skurade golven och gjorde rent kyl/frys på utsidan. William står halva dagarna vid kylskåpet och kladdar och med rostfria så ser man alla fingeravtryck direkt. Sånt gör mig galen och eftersom ingen annan i huset engagerar sig med att göra rent dom så får jag hoppa över morgonkaffet hemma och ta kaffet på kontoret istället. Det härliga är ju att få hämta barnen och komma hem till ett rent hem. Sen ska det bli lek ute resten av dagen, middag finns kvar från igår så jag ska lägga mig ute på altanen och suga åt mig lite sol efter jobbet…

Önskar er en fin dag med min söta t-shirt

IMG_5861.JPG

2 Comments
  • E
    augusti 13, 2015

    Jättefin t-shirt varifrån?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *