EnglishSwedish
25 okt 2017

En riktigt fin start på dagen!

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår underbart. Min dag började på allra bästa sätt. Två personer som gjorde min dag. Min fina kusin skickads världen gulligaste meddelade från ingenstans och min man skickade en låt till mig som fick mig att gråta vid mitt skrivbord på jobbet. Jag var tvungen att gå till toaletten och torka tårarna. Små fina ord och gester som värmer. Min älskade man som är min trygghet i livet, saknade honom hela dagen och ville bara hem till min familj. Inget i livet betyder mer för mig❤️

Det är extra underbart att få uppmärksamhet av sin älskade sådär rent spontant och min man är alltid så bra på det. 

Jag har alltid lagt stort fokus på familjen. Många undrar varför min blogg/instagram inte uppdateras som innan och det är för att jag prioriterar annat. I dag lägger folk mer tid på sina bilder på sociala medier, glömmer bort att leva i nuet och glömmer bort vad som är det viktiga i livet. Jag tycker det är så skrämmande hur folk umgås med sina familjer/barn genom telefonen 24/7 med 20 klipp på stories varje dag. Minsta lilla rörelse ska fotas/filmas. Nåja alla prioriterar vi olika🙂 

Idag är det ingen träning utan vilodag så jag ska lägga mig på soffan med mannen och kolla på tv. Trevlig kväll! Imorgon ska jag visa lite nytt som är på väg till mig 😀

Jätte fin låt ❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *