EnglishSwedish
17 aug 2016

En sen kväll med goda grannar

Hej vänner! Alltså fasiken vad svårt det var att kliva upp imorse, hade gärna legat kvar i sängen 🙂 Det blev en sen kväll igår och jag vakande upp med världens träningsvärk och halsont. Har absolut ingen lust att bli sjuk nu när jag kommit in i bra rutiner. Idag har jag vilodag så efter jobbet blir det att hämta barnen, laga mat tillsammans och bara mysaaaa och slappa på soffan *längtar*

Våra grannar kom över igår, vi satt ute till 01 och grabbarna satt kvar. Vet inte ens när dom gick in. Vi har världens bästa grannar, otroligt genuina, roliga och super snälla. Barnen hade varit där med maken när jag var på träningen, dom satt och lekte så fint med deras barn som är lite äldre än våra barn. Den dagen dom flyttar då j*vlar flyttar vi också haha. 

Jag har varit på Mall (igen) och köpt nya sängkläder till William 🙂 Men nu måste jag återgå till jobbet! 

img_7942.jpgimg_7945.jpgMorgnarna på jobbet är mysiga, fick bli en kopp te mot halsen. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *