EnglishSwedish
17 maj 2018

En viktig dag för våra små!

Godkväll vänner!

Idag var det förskolansdag och skolansdag på Nathalies skola. Vi började hos William kl 3 och det är så roligt att se hur stolta barnen blir när vi kommer. Alla projekt ska visas upp, det ska sjungas och busas med kompisar. Vi avslutar alltid med picknick.

Jag kommer aldrig glömma bort förra året. Jag och C hade bokat Rom resan i god tid och åkte samma dag som förskolansdag (som jag missade helt). Jag hade helt glömt bort det och minns att svärmor hade känt sig så ledsen när hon kom dit. Så hon löste det sista sekunden med lite fika och jag kände mig som världens sämsta mamma😕än idag blir jag ledsen när jag tänker på det. Tur att barnen glömmer fort hehe. Sån ångest jag hade den dagen i Rom! Men tack vare finaste svärmor så blev det bra i slutändan ❤️ så aldrig mer att jag missar en sån viktig dag men nångång händer det att hjärnan inte hänger med.

William var så trött efteråt och ville hem. Så C gick med Nathalie till skolan. Skönt med gångavstånd till både förskola och skola.

När barnen däckade tog jag mig ut på altanen. Hela altanen var gul av all pollen. Så jag sköljde av alla möbler, kuddar och hela altanen. Pust, helt slut! Kommer nog behöva göra det igen om några dagar. Picknickkorgen redo 😁Mina byxor från ClubXPRS (samarbete) har jag fått så många komplimanger för idag. Beställde dessa i XS och dom svarta i S. XS sitter snyggare på och färgen är så läcker. Byxorna är fina både till klackar och sneakers. Byxorna hittar ni HäR för 179 kr.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *