EnglishSwedish
31 aug 2016

Engångspotta från TronSverige!

Japp, ni läste rätt! I samarbete med TronSverige har jag fått testa denna praktiska, slitstarka och miljövänliga TRON engångspottan. Och inte nog med det är den enkel att använda så är den även säker, pålitlig, hoppfällbar och kompakt.

Den här pottan var min räddning när jag pottränade William. Jag fick testa pottan sen en tid tillbaka och jag minns hur skönt det var att ha med sig TRON engångspottorna i väskan. När vi gick hem till någon så hade jag alltid en potta redo när han ville göra sina ärenden. Han tyckte inte om att gå direkt till toaletten utan ville alltid ha sin potta och istället för att släpa med sig den stora pottan så hade vi engångspottorna. Funkar utmärkt att ha med sig till stranden eller parken. Har man små barn så kan det vara bra att ändå alltid ha en engångspotta i väskan om det skulle vara kris under en längre bilfärd eller om man står i en lång kö i mataffären och barnen inte kan hålla sig. Så himla praktisk på alla sätt och vis.

TRON engångspotta innehåller dessutom en extremt absorberande dyna (superabsorbant polymer SAP) som gör att vätska och lukt absorberas. Den är väl uppvikt och väldigt stabil, viker inte ihop sig eller böjer sig på ett oönskat sätt. Den speciella konstruktionen tillsammans med valt material gör att den håller för påtagliga krafter. Tack vare dess storlek så får den lätt plats i skötväskan, och det går fort att vika upp den.

Pottorna finns att beställa HÄR

Finns även ett klipp här nedan som visar hur den fungerar.

tron-1863Den klarar ett tryck på upp till 30 kg!

 

7 Comments
 • Diana
  augusti 31, 2016

  Åh jag fick också hem en sån potta i en goodiebag, så grymt bra! Löser många skräcker inom mig 😀

 • Rebecka
  augusti 31, 2016

  Smidigt!

 • Claudia
  augusti 31, 2016

  Men guuuuud vilken smart produkt!!! Kam räkna upp 1000 tillfällen då vi hade behövt en sån till Matteus ??

 • Moa
  september 1, 2016

  I mataffär hopppas jag verkligen du inte tog fram den! Då hade du blivit utkslängd av personalen!!! Hur tänkte du nu igentligen!? Där man säljer mat får man inte utföra sina behov!

  Av hygieniska skäl och ekonomiska skäl hade jag aldrig köpt denna produkt! Slöseri med pengar och på MILJÖ! Använd potta hemma och blöja ute tack!

  • Linda
   september 1, 2016

   Det var inte riktigt så jag menade att man tar fram den i affären. Skulle barnet vara så kissnödig så skulle j ta fram den i bilen eller någonstans ute i ett hörn. Ja vi är olika och vi tänker olika, jag skulle hellre ta fram en potta än att barnet kissar på sig eller behöver hålla sig.

  • Sndra
   september 1, 2016

   Det är just av hygieniska skäl du ska använda denna potta! Vem har sagt att du behöver använda den mitt i kön? Denna produkt är till för akuta fall där det inte finns en toalett i närheten eller en äcklig bajamaja.

   Kul att du nämner miljö i detta sammanhang, det är självklart ett viktigt ämne att ta upp! Och vilken tur att produkten är miljövänligt tillverkad! Hur tror du att de tillverkar blöjor?…. Samma öde som en blöja har, har även denna produkt. De kommer att slängas för att sedan brännas och bli något bra som fjärrvärme och värmer upp din bostad under vintern.

   Men en miljömedveten person som du använder kanske inte ens toalettpapper då de är inte miljövänliga.

   Jag tycke verkligen om produkten och tack Linda för att du skrev om den!

   • Linda
    september 1, 2016

    Sandra, kul att ni uppskattade den. Jag tycker den är fantastiskt som du skriver för akuta fall. Hade faktiskt med mig den till stranden under sommaren och lät barnen använda den istället för dom äckliga toaletterna ute..:)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *