EnglishSwedish
18 aug 2015

Erbjudande till alla mina läsare

Kommer ni ihåg att vi för en helg sedan fick testa på det här med barnvakt (ni kan läsa inlägget HÄR) Än idag är vi glada att vi vågade göra det och att vi fick hem en tjej som barnen tyckte om och som vi kände gjorde ett kanon jobb. Alla vi som har barn vet att det inte är lätt att få hjälp med barnvakt när det behövs och oftast ska det vara på andras villkor att man ska åka och lämna barnen vilket är rätt jobbigt i längden, bära saker fram och tillbaka och hålla på…i det här fallet var det skönt att komma hem till sovandes barn, trygga och i sina sängar. Eftersom att jag vet om att jag inte är ensam om att känna så och vet att många vill ha hjälp men inte vågar ta det steget och vågar ta kontakt så har jag ordnat ett erbjudande till er.

Erbjudandet kommer Nanny Poppins. När ni ringer in, bokar och lämnar mitt namn så får ni ett kostnadsfritt första möte + två timmar kostnadsfri barnpassning. 

Ett första möte innebär att barnvakten kommer till er några dagar innan den aktuella dagen, träffar er och barnen i ca 30 min. Det är tycker jag är viktigt, att barnen och föräldrarna får träffa barnvakten innan så inte barnvakten är helt främmande när hon/han väl ska sitta.

Sen får ni 2 timmars kostnadsfri barnpassning. Ni förlorar ingenting på det, ring in och boka en barkvakt. Dom ser verkligen till att hitta en barnvakt efter era behov och önskemål. Med RUT-avdraget erbjuder Nanny Poppins en kvalitetssäkrad barnpassning till nästan samma timpris som om ni hade betalat någon direkt i handen. För några extra kronor per timme får ni då en noggrant rekryterad, certifierad, olycksfallsutbildad, försäkrad och flexibel barnvakt som vet att det är dennes jobb att hjälpa er familj. Barnvakten får även kontinuerlig hjälp ifrån barnvaktsspecialisterna.

designFiles_Desktop_-04Ni kan gå in och läsa mer HÄR eller har ni frågor så svarar jag mer än gärna 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *