EnglishSwedish
08 feb 2018

Ett berg av tvätt & spontan klippning

Hej vänner!

Idag har jag varit hemma med William men imorgon får han gå till förskolan. Han blev så ledsen när Nathalie gick till skolan idag, ”jag vill också träffa mina kompisar sa han”, imorgon får han gå.

Vi satt och byggde hans nya playmobil bygge som han fått från Playmobil och när vi var klara åkte vi till syrrans jobb för att säga hej. Men det slutade med att jag fick håret klippt, färgat och fönat. Lyxigt! Hon hade det rätt lugnt idag så jag tackade inte nej 😁. Efter en solsemester och badat i saltvatten så var håret rätt strävt, torrt och så hade jag en ful utväxt. William underhöll sig med sin IPad, gullig och så snäll som inte klagade.

Efteråt åkte jag och William och hämtade mamma från jobbet. Tanken var att jag skulle tvätta på lördag hos mina föräldrar i tvättstugan men när jag ändå var med William hemma så bad jag mamma boka om tiden till idag istället. På tre timmar fick jag det gjort med mammas hjälp. Det var ett berg av tvätt och William tyckte det var kul och hjälpte till. Hemma skulle det ta minst en vecka men nu står tvättkorgarna tomma och alla kläder på sin plats, så skönt!

före klippte av en bra bit, så trött på mitt långa hår och jag blev lite ljusare den här gången. Trivs så mycket bättre med ljust hår.

Gulle som hjälper till med tvätten

4 Comments
 • Lollo
  februari 9, 2018

  Vad heter salongen:)

  • Linda
   februari 9, 2018

   Aldea, ligger i Barkarby (torget) brevid sushi Yama. Kram

 • MG
  februari 10, 2018

  Wow vad fin du blev i håret😊😊

  • Linda
   februari 10, 2018

   Tack så mycket 😁❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *