EnglishSwedish
13 apr 2011

Ett finare bröllopsalbum

Jag har varit hemma hos min svärmor och ätit en god middag. Trött som jag var åkte vi hem tidigt och jag var tvungen att börja vika alla rena kläder efter all tvätt som maken tog hand om i måndags. I två dagar har varken jag eller maken haft orken att vika ihop allt. Typiskt att det slutar med att jag ska börja göra i ordning i alla lådor och då fick jag syn på ett av våra bröllopsalbum som jag vill visa för er. Ett lite ovanligare album, som en bok och jag fick även ett till album med lösa bilder från festen, kyrkan osv. Men vårt första album tycker jag extra mycket om, innehåller endast utebilder samt ateljebilder. Vi fick även böcker i miniatyrer av vårt stora album som vi kan dela ut till familj och vänner med precis samma innehåll fast i mindre format, bra idé eller hur?


Små bröllopsböcker som vi kan dela ut


Med precis samma innehåll som vårt stora album

12 Comments
 • Anonym
  april 13, 2011

  Hej fick ni albummen eller gjorde ni de själva??

 • Linda
  april 13, 2011

  Vi fick det färdigt av vår fotograf =)

 • laurie
  april 13, 2011

  gud va najs! det ska ja lägga på minnet 😀

 • Madde
  april 13, 2011

  jag skulle faktiskt vilja ha en böckerna om det var lugnt Mart Chalo 😀

 • Josefine
  april 14, 2011

  Jättekul idé ju! Superfint album och bilderna på er ser verkligen såå vackra ut 🙂

 • Anonym
  april 14, 2011

  Vem var er fotograf?

 • Linda
  april 15, 2011

  Anto heter fotografen =)

 • Anto
  april 16, 2011

  Jag kan bara säga: " The best for the best couple"

 • Joel
  april 19, 2011

  En sån liten bok ska jag ha av dig!! Damma av den snarast, för jag kmr hem på tors kusin o då ska den va redo.. =)

 • yasemin
  april 27, 2011

  jätte vackert och fint 🙂

  en fråga bara vem är det som fotograferade och gjorde albumet???

  Graaaaattttiiiiiiissss till din graviditet är glad för era skull 🙂 du är så fin

  MVH

  yasemin

 • Linda
  april 27, 2011

  Tack fina Yasemin =)

  Anto heter han som fotograferade och fixade albumet.

  Kram kram

 • Merita
  maj 9, 2011

  Hej hej Linda! Jag kika på din blogg och måste säga att du är en otrolig människa du har inspererat mig och jag vill bara säga tack.

  BTW jätte fina bröllopsbilder och du var jätte vacker på din stora dag.

  Ha det bra Hälsningar Merita.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *