EnglishSwedish
02 Nov 2017

Ett gott val

Godmorgon vänner! Idag känner jag mig mycket bättre än igår och jag tänkte kickstarta dagen med ett grönare alternativ. Jag har börjat byta ut en del produkter här hemma och nu blir det fler som ska ersättas av produkter som är bättre alternativ för mig, miljön och omvärlden och jag är glad att få lyfta upp dom här på bloggen.

Förra veckan fick jag hem ett bud från Planti som producerar växtbaserade produkter som växtdryck, växtgurt och matlagningsprodukter. Många kan vara skeptiska till nya produkter som kommer från växtriket men jag är så öppen för alla dessa nyttiga och bra alternativ som lanserar titt som tätt. Planti är ett nordiskt varumärke som vill inspirera till att välja mat från växtriket, utan att göra avkall på den goda smaken. Enkelt, hållbart och gott ska det vara!

Jag har testat nästan alla produkter och måste säga att jag blev positivt överraskad när jag smakade mig igenom nästan alla produkter. Däremot fördrar jag Soygurt produkterna mer är Yogoat produkterna. Soygurt är gjord på soya och krämig vanilj och Eko soygurt naturell får 10/10. Jordgubb och smultron var också god men får 7/10.

Yogoat smakar lite slafsigt och inte alls lika goda i smaken som Soygurt produkterna som är mer krämiga och smakrika.

Creamy vanilla, min nya frukostfavorit 🙂

2 Comments
 • Sara
  november 2, 2017

  Hur känns det att ha två barn? Har du funderat på ett till eller känns det att det räcker med 2 barn?

  • Linda
   november 5, 2017

   Hej Sara..Det känns fantastiskt att ha två barn..Om jag är sugen på fler? Idag är jag inte det, både jag och C känner oss nöjda.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *