EnglishSwedish
28 sep 2009

Ett minne för livet

Min svärfar kom med idén att sätta vårt foto som vi hade på inbjudningskorten på whiskey och vodka flaskorna. Hans idé var väldigt fin och jag tog självklart med mig en flaska av varje hem för att ha som minne. Det var många som tyckte att flaskorna var väldigt fina och tog med sig flaskor hem för att ha som dem som minne. Tips till dig som vill ha något liknande på ditt bröllop.

2 Comments
 • Anonym
  augusti 15, 2011

  asså JÄVLAR vilket bröllop fy fan va fina allting var det är säkert allas dröm att ha sånt bröllop och är säker så jävla nöjd med den, Jag var på min kusins bröllop för några dagar sen din är miljoner gånger bättre och finare verka det va som……

  inte ens mate räckte åt alla men alltin kotade 40 tusen kr eller nåt sånt

  din måste kosta mer än 100 tusen i alla fall elller ja…. min fråga är hur mycke blev alltin för men klänningen, kanske du fråga men jag ser framemot min och undrar hur ett sånt bröllop som ditt bröllop kommer att kosta 🙂 är väldigt tacksam om du svara på min fråga / tack så mkt <333

 • Atyaf
  juni 24, 2014

  Hej Linnda:) fint att du delar med dig dina fina bilder;) var har ni fått era fina flaskor?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *