EnglishSwedish
27 sep 2009

Ett nytt liv med min man

Vet inte hur jag ska beskriva mitt livs finaste och roligaste dag. Vaknade rätt tidigt eftersom vi hade ett fullspäckat schema att följa. Jag ville inte stressa mig igenom hela bröllopet utan ville njuta av varje steg jag tog. Och det gjorde jag. Jag var super nöjd med allt, fanns vissa grejer jag irriterade mig på för stunden men valde att strunta i det för att inte låta det förstöra mig dag. Kl 12 åkte vi iväg till millesgården i lidingö för att filma och jag rekommenderar millersgården till dig som vill fotas ute. Vi fick se några bilder och de blev jätte fina. Sedan åkte jag hem för att fotas och dansa med släkten innan min fästmans familj kom för att hämta mig. Det blev en hel del tårar men också mycket skratt. Det är väldigt känsligt att lämna ett hem som jag bott i 20 år och mina familj som jag haft nära mig dag in och dag ut. Det jobbigaste med att lämna mitt hem är att jag kommer sakna våra stunder på kvällarna. Gårdagen var utan tvekan den bästa dagen i mitt liv och precis så ska varje brud känna. Vi dansade loss hela kvällen och njöt av varje stund. Ta vara på en sån dag för det går inte att beskriva med ord vilken underbar känsla det är.

Nu börjar jag och min man ett nytt liv tillsammans. Ett liv fyllt med kärlek och glädje. Det kommer finnas dagar då vi skrattar, gråter, bråkar men det viktiga är att alltid se mot ljuset trots nedgångarna.

Imorgon kommer det fler bilden dags att spendera kvällen med min underbara man.

7 Comments
 • Bellinime
  september 28, 2009

  Åhh, så vackra ni är!!

  Jag är så glad för din skull! vilken perfekt dag 🙂

  Hoppas ni hade det riktigt bra och att allt blev som du ville. Jag vill se många många fler bilder 😉

  Och höra alla dina tankar om själva bröllopet.

  Du får gärna berätta hur livet som gift är och allt nytt och spännande som händer nu när ni bor tillsammans.

  Ha en superbra dag som newlywed

  kram

 • Leyla
  september 28, 2009

  gu va kul och underbart de låter…skönt att allt gick bra. Önskar dig o din man all lycka! Detta e nog ens lyckligaste dag.

 • Maria
  september 28, 2009

  återigen: STORT GRATTIS! Jättevackra bilder 😉

 • Sonya
  september 28, 2009

  va vacker du va hjärtat, grattiisss! Pöss pöss

 • Jessica
  september 28, 2009

  Jag önskar er all lycka min älkling, vi hade det helt underbart och roligt. Förresten välkommen till familjen =) pussssss

 • Anonym
  september 28, 2009

  oooooooooooh gud va fin du va!!!!

  din frisyr va perfekt.. snälla mer bilder på klänning o frisyr :)))

 • Bakhan
  september 28, 2009

  Jag vill först och främst gratulera och önska dig och din man ett lyckligt liv tillsammans. Det var tack din blogg jag hittade numret till Panorama. Jag åkte och tittade på lokalen tidigare på dagen samma dag som ni hade bröllopet! Visste är det sjukt? Hur stor är chansen att jag hittar numren på din sida och åker dit samma dag som bröllopet? Det såg sagolikt ut måste jag säga 🙂

  Många lyckoönskningar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *