EnglishSwedish
25 sep 2009

Ett stort tack till Lorette

Hämtade min fat idag som Lorette har dekorerat till mig, hon har även dekorertat näbbarnas korgar som är kvar hos henne. Jag är otroligt nöjd med faten och tänkte visa er hur fina de blev. Vi kommer ha chokladen till gästerna som kommer hem till oss imorgon innan jag går ut hemifrån. Min syster och moster håller på att dekorera bordet där vi ska ha allt, blir lite dricka också till det.

3 Comments
 • Fatma
  maj 4, 2011

  Hej, fina bilder från ditt bröllp.. du verkar ha koll på hur man planerar inför bröllop och jag undrar vart ni fixade godisen? Är det något man kan beställa på nätet? Undrar även om du har några tips på vart man kan beställa inbjudningskort för bröllop? Tack på förhand..

 • Hawin
  maj 13, 2011

  Hejsan , jag undrar också vart ni fixade godisen , om du har nummer till Lorette , snälla kan jag få den ? :)..

 • maria
  november 6, 2011

  hej undrar vart du beställde godiset ifrån? kan man få nr dit?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *