EnglishSwedish
11 Nov 2015

Extra stolt idag

Idag är jag extra stolt över min lilla tjej. När jag skulle hämta barnen på förskolan kom en av Nathalies pedagoger fram till mig direkt..först tänkte jag vad har hon gjort nu (hon är så envis på förskolan med pedagogerna så jag har varit med om en och annan historia haha) men idag berättade pedagogen för mig att vissa barn varit och tagit ner alla teckningar som hängt på väggen. Dom hade tagit bort all kludd, vissa hade tuggat och andra lekt och teckningarna var lite överallt.

Så idag gick en pojke runt med en av teckningar som skulle hänga på väggen då frågar pedagogen honom ”varför drar du ner teckningen från väggen” han stod en stund och sa ingenting men så kom min lilla tjej fram och sa ”vet du fröken det var inte han, det var jag som tog ner den igår och lekte med all kludd”. Jag är inte förvånad, Nathalie har alltid varit ärlig och säger som det är. Det är för att hon är så orädd för allt och har alltid varit sån. Men visst blir man glad när ens barn är ärlig och skyddar sina vänner.

Sen kan det ha att göra med att jag alltid låtit Nathalie själv gå till sin pappa och berätta om bra/dåliga saker hon gjort under dagen när han kommer hem. Jag tror att det skapar en bra relation mellan oss och henne. Att hon alltid oavsett vad ska kunna berätta vad hon gjort och att hon kan lita på oss. Vi gör vårt bästa med att vägleda henne, tala om vad hon kunde gjort istället och varför hon inte får göra om vissa saker.

IMG_8562.JPGMina älsklingar efter förskolan

IMG_8563.JPG

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *