EnglishSwedish
14 jul 2017

Bildbomb från Falsterbo strand

Hej Vänner! Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er. Vi fortsätter att njuta av sommarlovet här i Skåne. Igår hade vi tur med vädret och packade strandväskorna för en dag i Falsterbo. Det är en av Sveriges finaste stränderna. Man har läst och fått höra att det ska vara som utomlands och wow jag tappade hakan när vi promenerade ner mot stranden. Vattnet var kristallklart och sanden kritvit och finkornig. Ett tag behövde jag påminna mig om att jag faktiskt var i Sverige. Sanden var så len och varm och jag kunde sitta länge och bara dra händerna igenom. Det var häftigt att vara längst ner i Sverige, längre ner går ju inte att komma. Mot andra sidan havet ligger Tyskland.  Falsterbo är en riktigt pärla i Sverige! Kommer definitivt åka dit igen när vi åker till Skåne under sommaren. 

Fick så mycket frågor och kommentarer på instastory. Många som blev chockade över att vi faktiskt har fina stränder i Sverige. 

Här kommer en bildbomb från igår ?

Ett piratskepp dök upp och gjorde barnens dag. Det såldes glass och barnen var helt överlyckliga, speciellt William! 

Min älskade familj ❤️

3 Comments
 • LinizTravel
  juli 14, 2017

  Wow så vackert 🙂 underbara bilder!!!! Vi tänkte oxå åka t Falsterbo men det blev vöstkusten å skara sommarland! Ha en underbar somnar fina!!! Kramar lina

 • Darlene
  juli 14, 2017

  Åh, vart kommer din super fina strandväska ifrån ?

  • Linda
   juli 14, 2017

   Darlene, tack den är faktiskt köpt för flera år sen i Grand cayman ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *