EnglishSwedish
07 Nov 2018

Familjedag på Gnarly market

Hej vänner!

Den här veckan har varit en riktigt bra vecka so far och den kommer sluta bra, jag bara vet det hehe. Imorgon har vi öppet hus på jobbet och det brukar vara rätt skoj att träffa en del av våra företagskunder och på fredag blir det en kort arbetsdag för då ska jag, syrran och mina kusiner till Yasuragi. Som vi har längtat efter lite avkoppling och mys. Planera in vår årliga julträff ska vi också göra. Sjukt att vi snart är där. Jag har även bokat in en 50 minuters massage på fredagen innan vår middag. Jag hinner koppla av ordentligt innan massagen och sen ska jag koppla av helt under massagen hehe. Känner att min kropp behöver det. Jag har varit på Yasuragi engång tidigare med min man men det var många år sedan. Längtar till att få vakna utvilad på lördagen och äta en dunderfrukost med tjejerna.

Lördagen kommer spenderas med familjen och på söndag är det fars dag. Vi ska ut och äta middag med svärföräldrarna på en av våra favorit restauranger. En härlig helg väntar med andra ord och god mat 🙂

Hösten/vintern kan ju kännas rätt deppig men har man roliga saker inplanerade så känns det mycket bättre.

Jag glömde berätta om vår familjedag på Gnarly market i fredags. Det är så bra där. Äta, spela spel och bowla på ett och samma ställe. Inte sådär stökigt och mycket folk som det kan vara på andra platser. I väntan på mat Vi åt alla hamburgare till lunch, ser ni vem som är hungrigast av oss heheWilliam och bilar, det är det bästa han vet Efter bowlingen gick vi runt och shoppade lite. Nya skor och jackor till barnen. Vi åkte hem till syrran efteråt och myste där med småflickorna. Tittade på Idol och åt pulled pork till middag tillsammans. Min syrras man ville ha lyxshake från Max sm vi köpte med på vägen men den såg bara förfärlig ut, nästan så man ville tillbaka med den haha men tur att det smakade.

2 Comments
 • Sara
  november 8, 2018

  Hej! Ville fin väska, var hittade du den? ?

  • Linda
   november 9, 2018

   Hej Sara, tack! Den är från Givenchy, köpt hos Nathalie Schuterman.

   Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *