EnglishSwedish
10 okt 2018

Färgglad morgon

Hej vänner!

Håller ni med om jag säger att det är så härligt att vara ute tidigt på morgonen i det här fina höstvädret? Jag tycker det är helt fantastiskt, det är så uppiggande att köra till jobbet omringad av dessa färgglada träd. Blir trist när löven börjar falla och det blir allt kallare ute.

På söndag ska faktiskt jag och familjen vara ute och fotas i det här fina höstvädret. En go tjej som vill fota oss. Hoppas på bra väder och att barnen är samarbetsvilliga. Får muta dom lite hehe. Längtar ?

Idag kom syrran och Valencia spontant förbi. Vi käkade middag tillsammans och barnen spelade spel, mysigt! Jag tränade mina 45 minuter på min crosstrainer och varvar ner på soffan en stund nu.

Jag är nu inne på min tredje vecka utan socker. Och det går jätte bra. Känner mig inte alls sugen eller så och har inga problem med att stå över en bakelse eller tårtbit. Det blir en del fika på jobbet men jag har inte haft några problem med att säga nej. Man får alltid höra med ”Linda det är bara en tårtbit”, eller ”det är min födelsedag”, ”bara idag kom igen”. Men har jag bestämt mig så har jag. Nu kör jag två veckor till med bra kost, ingen socker och träning 4 ggr i veckan. Sen får vi se hur jag känner då.

Gällande tävlingen med No Fairytale så var det Miranda som blev vinnaren. Men det kommer fler tävlingar med Smakbox och andra företag framöver 🙂

Fin morgon ???????

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *