EnglishSwedish
13 Nov 2017

Farsdag & texas longhorn

Hej på er denna måndag!

Hoppas ni haft en riktigt bra helg. Vi har haft det mycket bra. Hängt tillsammans hela helgen 🙂 I lördags fick William träffa sin bästa kompis, vi köpte glasögon till honom, åt god middag ute och hängde hos makens kusin. Igår skulle Nathalie börja sina skridskolektioner men det sköts upp till den här söndagen istället. Vi slappade istället hemma fram till fyra, William klippte håret och sen åkte vi till Texas Longhorn och åt middag där för att fira C på farsdag. Innan hemgång svängde vi förbi min svägerska och hälsade på för att barnen så gärna ville hehe och sen åkte vi hem. Jag t.o.m tränade vilket var riktigt skönt 🙂

Snart kickar julhandeln. julbakandet och allt vad är till ordentligt så det gäller att njuta av dom helgerna som inte är så fullspäckade.

Den här veckan blir rätt lugn förutom helgen då. Min kompis fyller 30 och jag ser faktiskt så fram emot att få festa och tänka på annat. På söndag är det bara att vakna tidigt och åka med Nathalie till Skridskokul. Kanske ska ta med mig mina skridskor också och åka lite hehe.

Får önska er en riktigt fin måndag!

2 Comments
 • A
  november 13, 2017

  Vilken dipbrow eller Ögonbrynspenna använder du?

  • Linda
   november 21, 2017

   Den heter E963 Ash brown. kram 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *