EnglishSwedish
14 sep 2010

Favors från mitt bröllop

Det är verkligen kul att se tillbaka under september månad förra året och se vad jag hade för mig. Jag hade en del att tänka på och nervositeten gjorde inte det lättare när det var några dagar kvar till bröllopet. Tänkte passa på att visa mina favors som vi delade ut hemma hos oss till min mans familj när de kommer för att ”hämta” bruden. Jag, syrran, Elisa och Jessica hjälptes åt att fixa och trixa med alla favors. Har en del nya läsare och ibland kan det vara kul att plocka ut gamla inlägg från arkivet och visa er.

2 Comments
 • Anonym
  september 15, 2010

  Hej!

  Undrar var man köper sån choklad i färgad folie? Förstår att dekorationerna= rosetterna och rosorna är ditplacerade efteråt. Vill fixa själv till kalas och behöver då sån choklad.

  Tacksam för svar.

 • Anabelle
  september 28, 2012

  Hej Linda jag har varit i panduro och kollat men dom verkar inte ha sånt papper 🙁

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *