EnglishSwedish
12 Aug 2017

Festklänningar & Ikea

Hej vänner! 

Hoppas att allt är fint med er. Jag slappar på soffan nu efter att ha varit i gång hela dagen. Vaknade halv tio med barnen och det var en riktigt skönt sovmorgon vi fick. Sen åt vi alla frukost tillsammans. 

Jag gjorde mig sen i ordning för att åka iväg med Lorette. Vi har bröllop snart så vi ville ut och kolla hur utbudet ser ut. Hittade en klänning som var jätte fin på baksidan och färgen var så läcker men på framsidan var det rosor på som jag inte tyckte om. Vi får kolla vidare. 

C och barnen åkte till hans kompis. Barnen älskar deras barn och ville så gärna med. Jag passade på att fortsätta mot Ikea och handla hem nödvändigheter och man kommer alltid hem med fler saker än man tänkt men det blev bra med allt. 

När det ändå var dåligt väder passade jag på att göra rent i köket, sortera, slänga och göra rent i alla skåp. Jag är ute efter nya tallrikar tänker att jag ska sätta mig ner och kolla lite på nätet. 

Jag har varit lite dålig på att fota på sistone men det ska jag bli bättre på 😁

 I Torsdags hos mina föräldrar Nathalie tar selfie med Alicia haha älskar att se alla bilder på kvällen när barnen haft ens telefon. Det blir alltid en massa skratt ❤️William älskar bilar, ungefär för typ två veckor sen så parkerade vi bilen utanför hemmet. Vi skulle lasta av grejerna vi handlat och barnen tar alltid bort bältet själv och kliver ur bilen. Men den gången hör jag barnen mumla i bilen och då ser jag hur william plötsligt hoppat över till förar sidan och gasar allt vad han kan. Jag blev så rädd men sen skrattade jag för killen älskar bilar och som han sa ”han ville bara köra” plutten lilla 💙Igår var det jätte fint väder. C tog barnen till badet och var där hela dagen. Jag jobbade på, mina kollegor fick gå hem tidigare då det var helt dött på jobbet. Jag satt själv och körde på sen åkte jag och handlade för att fixa tacos till familjen. Lorette ned familjen kom över och det blev en rolig kväll som det alltid blir när vi är tillsammans 😁Klänningen jag provade idag, synd att den inte var lika fin framifrån. Men rött vore inte helt fel att ha på sig denna gång. 

1 Comment
  • Julia
    augusti 15, 2017

    Jätte fin klänning! Var kan man få tag open sådan?!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *