EnglishSwedish
08 Jun 2016

Fetaostbiffar, potatissallad & hemmagjord sås.

Jag hade inte riktigt planerat dagens middag. Tog ut köttfärs på morgonen men när jag kom hem stod jag och funderade med två gnälliga barn runt mig. Nathalie ville ha potatis och först tänkte jag göra egna köttbullar till men så blev jag sugen på fetaostbiffar när jag såg att vi hade fetaost hemma. Fetaostbiffarna påminner lite om mina mozzarellabiffarna, fantastiskt goda blev dom 🙂

Nu ska jag träna. Jag hade kommit av mig två veckor pga jobbet då jag var så trött i början. Men nu när allt flyter på som det ska ha har jag tagit tag i träningen igen. Har tränat både måndag, tisdag denna vecka och ska träna idag och imorgon också. Har lovat mig själv att aldrig komma av mig en längre period, det är tufft att komma tillbaka men det känns så fantastisk bra när man väl är igång.

Trevlig kväll!

img_5799.jpgJag blandade köttfärs, lök, ägg, ströbröd, paprikapure, chili, cayennepeppar, salt, peppar, vitlök, oregano och fetaost.

img_5800.jpg

img_5796.jpg

img_5794.jpgJag använder resten av stekskyn som jag blandar med matlagningsgrädde och crème fraiche. Jag hade inte crème fraîche hemma men det funkar bra utan men då behöver såsen koka upp lite extra. Såsen blir verkligen super god när man använder stekskyn.

img_5802.jpgPotatissallad med gräddfil, en klick majonäs, rödlök, salt och peppar och kokt potatis till barnen.

img_5792.jpg

img_5801.jpg

4 Comments
 • Sara
  juni 9, 2016

  Är du snäll och skriver hur mycket du använder av varje ingrediens av biffar? Och beskriver lite hur du gör?

  • Linda
   juni 9, 2016

   Sara, jag bara på ögonmått och gör oftast det. Man ska nog inte vara så rädd för att krydda efter ögonmått sen lär man sig med tiden hur mkt ungefär man ska ha i, man kan alltid smaka av lite innan. Men ska försöka tänka på att måtta till nästa gång! kram

 • D
  juni 15, 2016

  Ser gott ut! Steker du i smör eller olja?

  • Linda
   juni 15, 2016

   det var riktigt gott, jag steker i smör 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *