EnglishSwedish
15 okt 2017

Fint höstväder & en god lunch

Hej vänner!

Vilken fin höstdag det har bjudits på idag. Jag fick en rejäl sovmorgon, vaknade kvart i tio och var väldigt pigg konstigt nog. C och jag låg och myste länge med barnen på varsin soffa tills dom ville ut. Så vi satte på oss träningskläder och gick ut för att möta solen. Nathalie hoppade hopprep och grabbarna cyklade runt. Så j*kla mysigt att ha en sån här dag och bara vara med barnen i området. Cykla, hoppa hopprep, gunga, leka i parken och göra sånt som dom tycker om. Igår var dom på Andys lekland med C och hade en rolig lördag ihop under tiden jag fixade mig i ordning och skulle iväg.

När vi kom hem ställde jag mig och köket och lagade lite mat hann även göra ingefärashots. Det som är bra är att man kan ha den i kylskåpet ungefär en vecka och ta en shot varje morgon. Jag dricker inte det bara för att det är bra för kroppen men för att det är gott 🙂 Sen var jag tvungen att ta en promenad till Lorette för att hämta min bil som jag lämnade där igår och det slutade med att jag hängde hos henne ett par timmar. Nu ligger jag iallfall på soffan, nyduschad och med en ansiktsmask. Härligt!

Imorgon ska jag berätta mer om vår misslyckade utekväll igår haha 🙂 Trevlig kväll så länge!

Kycklingvingar, grönkållsallad, räksallad, kokt broccoli, ugnsbakade morötter och sötpotatis. Gjorde lite grönkålschips också 🙂 Sallad med räkor, tomat och krutonger. Räkorna blandade jag med en dressing smak av chili och lime från Eriks såser som vi fick hem i ett bud förra veckan. Jätte god!Grönkålssallad med lök, tomat, avokado, fetaost och krutonger. Super gott!

2 Comments
 • Sara
  oktober 15, 2017

  Hej söta, goa, fina Linnda!. Jag undrar vem lorette och jessica är? Du nämner dem ofta och dem är med då och då på bild. Skiljer heller inte på dem 2, är dem systrar?
  Ha de bra kram Sara

  • Linda
   oktober 15, 2017

   Hej Sara, ja dom är systrar och kusiner till min man. Jessica kände jag långt tillbaka innan jag träffade min man. Sen med åren har jag börjat umgås mer med hennes syster Lorette då vi bor nära varandra och har samma intressen idag. Hoppas det blev lite tydligare nu hehe. Ha det fint, Kramis 😘

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *