EnglishSwedish
03 jun 2013

Fler bilder från bröllopet

Nathalie sov lunch i tre timmar och jag somnade på soffan framför tvn. Nu har vi vaknat och ska äta en väldigt sen lunch hehe. Imorgon blir det tillbaka till rutinerna igen när hon ska till förskolan. Här kommer lite fler bilder från bröllopet i lördags. Det var ett lyckat och fint bröllop, det har bara varit tjejer som gifts sig från vår sida och nu äntligen var det en av grabbarna. Vi är jätte glada över att vi fått en ny tjej i familjen 🙂 Vi hade otroligt roligt i lördags, brudparet var otroligt fina tillsammans, sångaren var super bra, bra drag hela kvällen och vi dansade till klockan 03 på natten. Snacka om att fötterna värkte mot slutet men som vanligt är det så värt när man har kul med sina nära.

20130603-105540.jpg

Syrran och hennes man och lillbrosan i kyrkan

Jag och min kära man

Min andra syster och hennes familj

Mina älskade föräldrar 🙂

Mina systrar och jag

Vår lilla prinsessa Valencia var med på bröllopet

Mina systrar och jag igen 🙂

20130603-105556.jpg

Syrrans klänning av märket Tarik Ediz köpte hon hos Milagro de Nahrin, den var så läcker

20130603-105632.jpg

Fina Sandra och min kusin som nu befinner sig i Miami. Ett stort grattis er 🙂

20130603-105644.jpg

20130603-105708.jpg

Kärlek svågrar emellan

20130603-105718.jpg

Tårtan var jätte fin

7 Comments
 • Sandra
  juni 3, 2013

  En ting jeg må si helt først det er: WOW!!!!

  For noen fine kjoler og ikke minst vakre jenter 🙂 uten tvil de fineste søstrene! Håper dere hadde en kjempe fin fest. Hils alle hjemme, kram 🙂

 • Heidi
  juni 3, 2013

  Alla ni är vackra Linda.kram

 • Nathalie
  juni 3, 2013

  Hej Linda ni är så fina. Är Sandra från Södertälje? Hon ser bekant ut. Ha det gött kram Natta

  • linda
   juni 3, 2013

   Nathalie, tack 🙂 Ja hon är från Södertälje…kram

 • joliana
  juni 3, 2013

  Ni va otrolig vackra alla tre systrar …och dig lyser det alltid lite extra om:-)….och stort grattis till din kusin och hans fru sandra …

 • Sandra Rogers
  juni 5, 2013

  Otroligt härliga bilder, ser ut som det var fantastiskt fint bröllop. Vad ni är lika, du och dina systrar. Väldigt vackra alla tre!

 • Roza
  maj 2, 2015

  Hej Linda! Jag har varit inne på din blogg några gånger då jag alltid lyckas hamna här när jag söker bröllopsinfo! Jag litar på sin smak och undrar df om du skulle kunna hjälpa mig med att rekommendera några festvåningar/hotell/restaurangen i Stockholms trakterna. Jag är kurd och min kille är från Irak men vi båda gillar inte det utländska stilen fullt ut, utan vill ha något lite mer stilfullt om man får säga så? Stilrent, elegant och modernt skulle jag beskriva vår stil.

  Alla ”svenska” ställen är alldeles för små och rymmer inte upp till 200pers och då ingår nästan aldrig knappt något förutom maten.

  De utländskt nischade ställena ingår de mesta och dem kan matcha våra behov med allt förutom designen och stilen på lokalen. Jag får panik snart och undrar om jag ngnsin kmr hitta en kompromiss, ¨något vackert och stilfullt men med en mellanöstern touch i form av t.ex. mat.

  Har du några förslag som du tänker på när jag förklarar vår situation? Hoppas du hänger med i vad jag vill ha/gillar och kan ge mig tips, din blogg är den enda som hjälpt mig i denna djungel av valmöjligheter!

  Tusen tack på förhand. Ps du får gärna maila mig svar om du kan!

  Kramar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *