EnglishSwedish
16 Jun 2017

Flopp lunch och en wohoooo fredag!

Hej på er vänner! Den här fredag kunde inte ha fått ett bättre slut. Jag får berätta mer om det om några veckor men jag har varit sååå glad hela dagen och borde egentligen fira. Jag hade ju bestämt mig för något annat och tagit ett beslut men istället såg någon potential i mig och det fick mig att gå i en helt annan riktning än vad jag tänkt mig. Är så sjukt stolt vad jag åstadkommit på så kort tid! Lovar att berätta mer längre fram.

Idag efter jobbet, hämtade jag glada barn på förskolan. Nathalie lämnar ju snart förskolan helt och hade det inte varit för att jag har William kvar där och vet att jag kommer träffa på alla fantastiska förskolelärare så hade jag gråtit floder. Jag får spara på tårarna två år till. Herregud vilken fantastisk förskola, det är så härligt att kliva in där vid lämning och hämtning. Men det ska bli så spännande att följa Nathalie genom skolåren. ”Mamma jag kommer bli så duktig på matematik säger hon jämt”. Hon älskar bokstäver och siffror. Jag var själv väldigt duktig på matte och hade alltid VG & MVG på proven, kanske något hon tagit efter mig 🙂

Väl hemma åt vi tacos till middag, barnens önskan varje fredag och efter maten var det soffhäng. Jag tog mig sedan ut på en Powerwalk med Lorette. Så skönt!

Igår mötte vi upp syster, Alicia och maken för en lunch i sumpan. Jag hade sett att det öppnat ett nytt kvarterskrog i sumpan vid bällstaviken som heter Brasserie och tyvärr var det inte lika bra som jag trodde att det skulle vara. Väldigt fin restaurang, jätte fin inredning, stor och mysig uteservering men maten var inget vidare vilket var så synd. Man vill ge det en chans till för att det var så himla fint. Min älskling, alltså den här tjejen hon är så fantastisk och härlig. Pussar alltid ihjäl henne och till slut blir hon bara sur på mig hehe.
Alltid glad förutom när jag pussar ihjäl henne då.  Nathalie fick fish and chipsVi beställde in kalv med potatisgratäng.

4 Comments
 • Marie
  juni 16, 2017

  Vad roligt och härligt att läsa!! Stort grattis och all lycka 😊 Det förtjänar du 😘 Kram

  • Linda
   juni 17, 2017

   Men tack fina Marie ❤️❤️❤️

 • Ritta
  juni 17, 2017

  Hej Linda jätte fin tröja får jag fråga vartifrån?

  • Linda
   juni 17, 2017

   Hej Ritta, tack den är från zara 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *