EnglishSwedish
22 sep 2009

Flyr hemmet en stund

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag pga av alla kläder som är utspridda över allt. Jag håller på att gå igenom alla kläder och slänger det jag inte vill behålla. Har hittat en massa plagg med prislapparna på och en massa plagg som jag glömt att jag har. Känner mig lite plagg rikare hehe. Orkade inte vara hemma, fick panik så jag och mina systrar tog en sväng förbi Mcdonalds för att käka lite. Har ätit lite paj på hela dagen så magen bara skrek av hunger. Sitter hemma hos syrran just nu och kollar på tv.

Jag hann shoppa lite grejer, visar upp det senare.

Syster & Jag


Lite frisk luft behövdes


Trötta systrar

1 Comment
  • Demet
    september 23, 2009

    hej,

    har följt din blogg nu i snart 1,5 tror jag. Jag gillar den. ska bli jättekul att se dina bröllopsbilder. lycka till inte mycket kvar nu! hoppas allt går som du önskat dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *