EnglishSwedish
15 Dec 2018

Födelsedagsfirande, julklappar & lucia

Hej vänner!

Jag sitter med en kopp kaffe och njuter av att bara få ta det lugnt.

Igår efter jobbet hade jag bestämt att jag skulle hem och baka med barnen. På vägen hem ringer mamma och säger att mormor är på väg så då åkte vi dit istället. Mormor och morbror från Norge hade kommit för imorgon söndag har vi som en minnesstund i kyrkan för morfar. Vi har mycket släkt här och i andra städer som inte kunde åka till Norge och som har velat beklaga sorgen och då har mamma och morbror bestämt för att ha en minnesstund i kyrkan imorgon.

Min fina mormor hon har levt med morfar i 60 år. Det gör så ont att titta på henne. Han har alltid varit med henne och när hon klev in genom dörren hos mamma så kunde jag inte hejda mig och ögonen vara fylldes med tårar. Hon berättade hur jobbigt hon haft det sen han gick bort, hur ensam hon känner sig utan morfar. Att hon fått sova lite hos moster och morbror för att hon inte kan vara själv i huset och då grät jag och kramade om henne. Nu får vi se till att ta hand om vår mormor ❤️

Idag har vi inte så stora planer. Vi ska nog iväg på julmarknad med syrran och hennes familj sen vill jag gärna få tid till att baka lite lussebullar och saffranskakor.

Imorgon då är vi i kyrkan på morgonen sen ska vi äta lunch hemma hos syrran.

i tisdags firade vi vår älskade Valencia som fyllde 8 år. Nathalie och Valencia påminner mamma om mig och min syster Lollo. Hon återupplever oss genom våra flickor. Älskar hur fina dom är mot varandra ❤️julklappar har vi fått från jobbet och vi får alltid något fint från Paulo Robertos märke Le Zie. Grymt bra kvalité måste jag säga. för två år sedan fick vi 6 pasta tallrikar i år fick vi likadana tallrikar fast en storlek mindre och en stor skål. Så nu har jag ett helt pasta set som jag älskar. plus en olivolja.

i torsdags var vi på Lucia och sen fikade vi en stund efteråt. Får aldrig ta ordentliga kort på den här ungen hehe. Hans sista lucia på förskolan sen har jag inga förskolebarn länge. Nathalie hade ingen lucia i år men julpyssel, aktivitet och fika var det på fritids. Tyvärr missade jag det men C var där med henne ❤️

Nu ska jag få fart på familjen, önskar er en trevlig helg ❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *