EnglishSwedish
29 Maj 2013

Första natten i juniorsängen

Maken gick upp, la Nathalie i sängen, gav henne vällingen och gick ut. Så har vi gjort varje kväll och denna kväll är lite mer speciell då hon faktiskt kan börja gå ner själv när hon inte vill sova. Spjälsängen flyttade jag till vårt sovrum igen för snart kommer en till bebis och då lika bra att ha allting på plats. Jag gick upp för att kolla till Nathalie och inte ett knyst har vi hört sen maken la henne i sängen. Hon sover så fint i sin nya och renbäddade säng. Blir alldeles varm i hjärtat, hon är så duktig och jag ser fram emot morgonen när hon kommer in springandes till vårt rum. Undrar vad hon tänker när hon märker att hon kan gå ner själv och inte behöver vänta på oss längre hehe. Maken tror att Nathalie ännu inte förstått att hon kan gå ner så det kommer bli spännande framför att se om det håller i sig eller om det blir bråk varje kväll 🙂 Hur var det för dig när det var dags för ditt barn att börja sova själv i en juniorsäng?

20130529-220621.jpg
Vi köpte stödbräda från Ikea så hon inte ramlar och lagt kuddar runt henne för säkerhetsskull. Idag beställde jag även påslakan och örngott till henne. De dyker nog upp på måndag 🙂 inte mycket kvar för rummet bara den j*vla gaveln som tar kål på mig haha.

5 Comments
 • anna
  maj 30, 2013

  Så duktig hon är!!! Mina rakare har alltid haft svårt att sova osv. Äldsta fick sin juniorsäng här hon var 2,5 år. Sov mest mellan mig och maken innan. Hon kom intrasskandes in till oss varje natt tills hon blev 4 år ca. först då kunnde hon sova en hel natt själv. Så din tjej är jätteduktig. Gått upp varje natt fram till nu….7 år.
  kram

  • linda
   maj 30, 2013

   Hon var duktig i natt 🙂 allt gick jätte bra och jag hoppas det håller i sig för det blir jobbigt för henne och för oss om hon springer på kvällarna till vår säng. Anna, hoppas det blir bättre med sömnen för barnen <3 kram

 • Jen
  maj 31, 2013

  Visst är det fint?
  Jag har samma till dottern =)
  Dem har så fina grejer på Zara home..

  /Jen

 • Veronica
  maj 31, 2013

  Vilken duktig tjej!

 • Mikaela
  juni 4, 2013

  Var har du köpt sängen? Vi tänkte byta ut spjälsängen nu till en juniorsäng.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *