EnglishSwedish
07 aug 2017

Från egen uppsägning till chef!

Nu har jag tid för bloggen här en stund igen efter att ha tränat, duschat och kletat på en ansiktsmask. En gång i veckan måste jag använda masken, den svider lite men när man tvättar bort den blir ansiktet lent och mjukt. C skrattar åt mig varje gång han ser mig med ansiktsmasken hehe.

Jag tänkte berätta lite kort om vad som händer på jobbfronten. Jag är så glad att jag för lite mer än ett år sedan valde att börja jobba med annat än bloggen. Det är kul att ha en blogg som ett jobb men jag började tröttna mot slutet. Många tror att det är lätt att driva en blogg men hjärnan går konstant i varv. Det ska fotas, inspireras och skrivas, det är tidskrävande om man vill hålla sig på ”topp”. Jag har aldrig sett bloggen som ett framtidsjobb, det har varit en sysselsättningen under tiden jag var mammaledig, en bra och rolig sådan. Både jag och barnen har fått vara med om så mycket kul tack vare bloggen och för det är jag evigt tacksam. Men jag har en utbildning och kände då för ett år sedan att jag ville börja bygga upp mig inom det.

Innan semestern bestämde jag mig för att säga upp mig från mitt nuvarande jobb. Jag ville göra mer än vad jag fick göra och jag kände mig begränsad till att utvecklas. Jag hade ett möte och sa upp mig. Men vår Vd ville inte riktigt släppa mig, istället fick jag ett erbjudande om att bli chef på en avdelning jag egentligen inte vill sitta på. Jag tappade hakan men hade på känn att det skulle komma då jag visat fram fötterna, visat vad jag går för och bidrar till bra stämning på jobbet. Jag fick gå hem och tänka över erbjudandet några dagar och till slut blev det för bra för att vara sant. Jag menar på bara ett år har jag vuxit så mycket inom företaget. Jag är så glad för den möjligheten och det kommer krävas mycket jobb från min sida. Men jag ville ha en utmaning och fick det. Nu gäller det bara att gå in i rollen och göra det så bra som möjligt. Det som gjorde mig mest glad var att någon såg vart jag ville komma, att jag är så mycket mer än det jag fick göra innan. Det kommer inte krävas mer tid av mig, jag lämnar aldrig jobbet senare än 16.00 och det är så guldvärt att få den här positionen och inte låta barnen drabbas av en mindre närvarande mamma.

Jag har varit så glad under semestern och jag är så stolt över mig själv över den resan jag gjort på kort tid. Får man in en fot så kan det bara gå framåt, allt handlar om vilja och drivkraft!

På vår Kickoff den 7 april blev hag utsedd till en raket med en bra motivering som sätter rätt ord på hur jag utvecklats. 

28 Comments
 • Katerina
  augusti 7, 2017

  STORT GRATTIS!! Va roligt för dig!,. 🙂 Kramar

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Katerina, tack tack fina du! Kramar 🙂

 • Luljeta
  augusti 8, 2017

  Stort, stort grattis underbara du! ❤️ För mig har du alltid varit och är en stor förebild när det gäller föräldrarollen, ditt driv, ditt sätt att se på livet och dina värderingar. Det har jag inspirerats av. Som tvåbarnsmamma och chef över 28 anställda kommer du att fortsätta vara min stora förebild. Keep on going girl, så stolt över dig!
  Kram, Luljeta

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Tack fina för din värmande kommentar, är så otroligt glad och tacksam för den möjligheten 🙂 kram på dig fina och detsamma!

 • Marie
  augusti 8, 2017

  Stort grattis till dig Linda ?❤️ Så roligt !!

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Tack Marie, ja det är verkligen jätte kul med nya utmaningar 🙂 kram

 • Sara
  augusti 8, 2017

  Stort grattis! Kram på dig fina!!??

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Tusen tack rara 🙂 kramis

 • Demet
  augusti 8, 2017

  Grattis Linda, härligt lycka till du kommer rocka fett. 😉

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Tack tack fina Demet 🙂

 • D
  augusti 8, 2017

  Grattis!! Grymt jobbat ??

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Tack rara ??❤️❤️❤️

 • Maria
  augusti 8, 2017

  Det var verkligen en förskönad bild av att vara chef 🙂

  Fick du bra löneförhöjning? Har du några anställda? Ekonomiansvar?

  Vad hade du tänkt jobba med när du skulle säga upp dig?

  Jag har varit chef i många är trots att jag endast är 31 år och 2 barnsmamma, men att vara chef innebär inte att gå hem före alla andra. Men lönen och semestern är guld värd!

  • Linda
   augusti 8, 2017

   Maria, jag är chef på en avdelning som jag skrev och inte för ett helt företag. Nej inte ekonomiansvarig utan chef. Vi är flera chefer för olika avdelningar. Men jo jag slutar 16.00 och har förhandlat till mig det. Vår VD ville inte släppa mig och jag passade på att förhandla. Jag är jätte nöjd med min löneförhöjning och arbetstiderna. Varför skulle jag sitta och försköna allt när mina kollegor läser min blogg? Jag valde att säga upp mig då jag hade fått ett annat jobberbjudande men det här var för bra för att säga nej till ?

  • Liza
   augusti 9, 2017

   Maria nu förskönar du dig själv.
   Tråkigt när kvinnor måste framhäva sig framför andra.
   Du lyfter upp att du är chef vid så ung ålder som 31 år och har 2 barn med.
   Varför gratta du inte Linda för sin karriärutveckling?
   Maria genom din kommentar så märker jag att du har brister i chefskap/ledarskap. En bra chef vill leda och utveckla andra framåt.
   En bra chef lider inte av avundsjuka som du visade genom din kommentar.
   En bra chef vill lyfta upp andra men tydligen så är det viktigare för dig att lyfta upp dig själv.
   Att vara chef vid 31 års åldern är ingen stor sak. Det finns yngre chefer med. Det beror ju på när du avslutade dina studier. Visa studerar direkt efter gymnasiet och kan vid en ålder som 31 år bli chefer. Du har väl arbetat ett x antal år med.
   Jättebra Maria att du åstadkommit det du gjort men visa även uppskattning till andras framgångar.

   Grattis Linda för din nya yrkesroll!
   Kul när andra lyckas uppnå sina mål =).
   Du kommer klara arbetet galant =).

   • Linda
    augusti 9, 2017

    Liza, tusen tack för dina värmande ord ❤️❤️ jag tycker vi alltid ska glädjas åt andras framgångar. Jag är så glad för jag vet vart jag vill nu och har ett mål att jobba efter det här är bara ett steg i rätt riktning. Massa kramar ❤️

    • Liza
     augusti 9, 2017

     Linda jag håller med dig att vi ska glädjas åt andras framgångar =).
     Din chef har sett att du har potential att vara chef, just därför har du blivit tilldelad tjänsten.
     Du verkar vara en person som vill andra väl och det där är en väldigt bra egenskap att ha som chef =).
     Tyvärr så finns det människor som vill nedvärdera andras framgångar.
     Dina framgångar är något du ska vara stolt över, du har åstadkommit detta att komma så långt.
     Ännu en gång Grattis =).

     • Linda
      augusti 9, 2017

      Ja Liza för mig är det viktigast att mina kollegor trivs och mår och innan jag blev chef tog jag mig an den rollen lite och det har såklart min chef sett. Men så är det alltid tyvärr, finns många som sitter och låtsas inte se eller höra dom liksom klarar inte av att det går framåt för andra. Men jag är glad att vi andra lyfter varandra här ❤️❤️❤️

     • Liza
      augusti 11, 2017

      Linda håller med dig i det du skriver =).

      Det finns ett bra citat:

      ”Låt inte andras moln förmörka ditt solsken.”

      Lycka till nu =)

 • T
  augusti 8, 2017

  Har följt dig länge nu. Jätteglad för din skull du kommer klara det galant. Klok, smart, snygg och en super mamma dessutom! All lycka!

  • Linda
   augusti 9, 2017

   Ååå men tack fina T för din fina kommentar <3 kramis

 • Kristina
  augusti 9, 2017

  Grattis fina o lycka till ?? kram

  • Linda
   augusti 9, 2017

   Tack Kristina 🙂 kramar

 • Nabi
  augusti 9, 2017

  ÅÅÅåh stort grattis, så roligt att höra! Inspirerande! Lycka till och rocka fett?

  • Linda
   augusti 9, 2017

   Nabi, tusen tack fina! Det ska jag göra haha 🙂 kramar <3

 • H
  augusti 10, 2017

  Stort grattis Linda!!!! önskar dig all lycka och framgång !!!! kram

  • Linda
   augusti 10, 2017

   Tack fina H 🙂 och detsamma önskar jag dig!!

 • Maria
  augusti 10, 2017

  Stort grattis! Det vore skoj att få veta lite mer om vad du jobbar med/som? =)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *