EnglishSwedish
17 jun 2015

Från Netflix till mig

Är man en riktig Orange is the new black nörd så blir man extra glad när Netflix lämnar en goodiebag utanför dörren som jag möttes av när jag kom hem i lördags. Säsong 3 släpptes i fredags och det firar Netflix med lite presenter för oss streamteam-medlemmar. Serien finns bara på Netflix och har ni fortfarande inte sett den så måste ni göra det, måste vara en av dom bästa serierna jag följt 🙂 Just när är jag på avsnitt fyra, när barnen lägger sig på kvällen lägger jag mig raklång på soffan och tittar på så många avsnitt som jag orkar innan ögonen inte orkar mer..

IMG_4194.JPG

IMG_4195.JPGsnacka om att sticka ut när man rullar ut den här träningsmattan 🙂

IMG_4196.JPGMin andra snygga tröja. fick en likadan när jag var i london 🙂

IMG_4197.JPG

IMG_4198.JPGSnygga trosor haha 🙂

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *