EnglishSwedish
30 Nov 2018

Fredag & helgens planer

Hej vänner och hej fredag!

Hoppas ni mår fint. Här är det jobb och så i vanlig ordning innan vi tar helg. Ser dock inte fram emot att hämta William. Han har hamnat i någon sorts 5 års trots. Aldrig har barnen bråkat när vi hämtat på förskolan men två dagar i rad så har det tagit mig 20 minuter att få hem honom. Han gapa och skrek och vägrade sätta på sig overallen. Så det slutade med att han sprang ut i t-shirt bara. Ingen tröja eller overall. Han fortsätta gapa och skrika när vi kom hem och alltid när han gapar och skriker sådär så lugnar han ner sig bäst i sitt rum. Han får sitta där 10 minuter och sen går jag in till honom när han lugnat ner sig och vi pratar om det som hänt. För i stundens hetta går det inte att nå honom och det är ingen ide. Det funkar alltid, han får berätta varför han gör som han gör, hur han känner och be om ursäkt. Men sen blev han lika gapig och skrikig han när han skulle sova, succk. Bara att härda ut helt enkelt.

Nåja, vad gör ni för kul till helgen då?

Idag blir det bara en massa mys hemma som vanligt för oss. Barnens kusin Valencia ska sova hos oss för imorgon ska hon få följa med oss till Tekniska museet. Hela familjen är inbjudna på ett event med Viaplay. Det bjuds på brunch och vi får kliva in i julkalendern och följa med på rymdäventyret – det stora experimentet. Vi kommer få se första avsnittet och sen hänga kvar på museet så länge vi vill. På kvällen ska jag sitta barnvakt åt Milia och Alicia.

.

På söndag blir det pepparkaksbakning hemma hos oss med mina syskon och deras barn. Så mysigt och stökigt det kommer bli hehe men jag älskar det när vi samlas och barnen får ha skoj tillsammans 🙂

Önskar er alla en riktigt fin fredag och helg!

Tröja och skor från Ivyrevel Byxor Gina Tricot Älskar älskar dessa skor från Ivyrevel

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *