EnglishSwedish
26 okt 2018

Fredagsfina naglar & frosseri helg

Hej vänner!

Äntligen helg med mina små älsklingar. Jag älskar verkligen den här årstiden, vi umgås på ett helt annat att och så kryper vi ner under en filt och gosar efter middagen.

Jag har som ni vet varit utan snacks, chips och godis i 30 dagar. Om det har varit svårt? Många upplever att det är svårt först veckan men jag upplevde att det var svårare sista veckan. Jag hade lätt för att låta bli dom två första veckorna. Jag hade verkligen bestämt mig och då blir det svårt för mig att bryta mitt ord speciellt första veckan.

Idag efter jobbet hämtade jag barnen och vi gick tillsammans till affären och handlade lite grönsaker och gräddfil till vår tacomiddag. Jag gick loss och köpte massa gott också hehe. En kanelbulle har jag varit sugen på, marabou schweizernöt och magnumglass. Men jag glömde glassen hehe ??‍♀️Ska äta så mycket jag vill hela helgen men inte trycka i mig saker bara för att jag kan. På måndag kör jag 30 dagar igen utan onyttigheter ??

Imorgon ska jag göra något riktigt spännande, som jag velat göra länge, Längtar ? Nu önskar jag er en trevlig helg!

nya och fräscha naglar fick jag under lunchen också. Den vinröda färgen som är min favorit den här perioden var slut. Valde en intensiv röd istället ??

2 Comments
 • Marlene
  oktober 27, 2018

  Vem gör dina naglar? Jättefina!

  • Linda
   oktober 27, 2018

   Tack Marlene. Jag går till fivefivenails i mallofscandinavia ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *