EnglishSwedish
08 sep 2018

Fredagsmys med barnen och mina tjejer

Hej finisar!

Den här veckan har gått så fort. Jobbade bara igår och det var rätt skönt för fredagar är aldrig jobba. Det är frukost, fika och rätt så lugnt.

Jag mötte uppe Jessica igår efter jobbet och sen hämtade vi barnen och åkte hem till min kompis Linda. Hon hade gjort lasagne till middag och ordnat med lite smått och gott. Nadia anslöt också lite senare och det var så mysigt. Mina älskade vänner sen högstadiet och gymnasiet. Det kommer liksom alltid vara vi fyra. Så mycket som vi gjort tillsammans. En sen fredag blev det men barnen hade kul med Lindas grabbar och vi tjejer snicksnackade om allt möjligt😁

Idag på morgonen var det dags för maken att åka iväg till Skottland på en ölresa med sin kusin som han fick i present. Jag kan tycka det är skönt att få vara själv med barnen några dagar. Jag klev upp tidigt, fixade frukost och behövde städa och tvätta lite. När C inte är hemma blir jag klar så tidigt hehe.

Idag är en slappardag så vi ska åka hem till mina föräldrar och hänga där med syrran och hennes barn. Har saknat lilla Milia som bara ler konstant hehe.

Önskar er en fin lördag ❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *