EnglishSwedish
22 Nov 2017

Frukost på Café sirap

Hej vänner! Igår och idag har jag varit så himla glad. Ni vet när något skiter sig i planeringen man blir ledsen och stressad över att det blivit som det blivit men till att det plötsligt blir bättre än tänkt i slutändan ändå. Jag är så taggad och det här kommer bli super kul. Kan dock inte avslöja riktigt vad jag pratar om men 2018 kommer kicka igång riktigt bra vill jag lova 🙂

Det har varit en bra vecka so far, mycket träning den här veckan. Tränade på gymmet i måndags, igår körde jag hemma på min crosstrainer, ikväll ska vi på ett Core pass, imorgon crosstrainer och på lördag bodypump. Jag har slutat träna söndagmorgon och det beror på att jag vill vara med på Nathalies skridskoskola. Passet finns även på måndagar och det passar mig bättre. Två månader kvar till Mauritius så det gäller att hålla igång mina vänner 🙂

Förra veckan när jag var hemma med Nathalie så passade jag på att hämta ut mitt pass som legat för länge hos polisen hehe. Systrarna var lediga och skulle äta frukost på Café sirap så vi hakade på innan vi åkte hem för att mysa och vila upp oss. Alltså hur gott var inte det? Det har alltid varit sån kö på Café sirap på helgerna och då har man inte orkat stå utan bara dragit. Kul att äntligen ha fått till det, förstår varför det är smockat med folk där varje helg. Deras pannkakor och french toast var super super goda.. Rekommenderas starkt om ni vill äta brunch/frukost på stan. Det var så mysigt att komma ut en stund, ta frisk luft och umgås med mina älskade systrar och våra flickor.

Mina tre små hjärtan

3 Comments
 • Mireille
  november 23, 2017

  Hej
  Varför är din syster man aldrig med på några bilder? Är de skilda?

  • Linda
   november 23, 2017

   Hej Mireille, ja min ena syster är skild sen lite mer än två år tillbaka. kram

   • Mireille
    november 24, 2017

    Hej igen
    V tråkigt att höra:(
    Varför?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *