EnglishSwedish
29 apr 2016

Gabriella gör nypremiär

I tisdags var jag på en presslunch som Viking Line bjöd in till. Båten Gabriella har varit på ombyggnation och uppfräschning vid varvet i Landskrona under tre veckor och det var dags att visa upp den ”nya och fräscha Gabriella”. Den påkostade uppgraderingen av Helsingforsfartyget omfattar bland annat åtta nya restauranger och barer, en totalt omgjord nattklubb och 97 nyrenoverade hytter. Dessutom lanseras en pop up-shop och en utökad tax freebutik. Båten har dessutom målats om på utisdan.

Bland dom åtta nya restaurangerna och barerna hittar man No Name som erbjuder avsmakningsmenyer bestående av sju eller nio rätter. Här får man in en liten rätt som ger dig nya smakupplevelser, Bistrotek som lockar med havets läckerheter och en egen vinbar samt Grill där kockarna tillreder maten i ett öppet kök. Sen hittar man Livingroom, cafeterian Coffee & joy och Upstairs Pub. Storsatsning med andra ord 🙂

Vi fick även se den nya nattklubben Club Mar, på övervåningen hittar man den nya puben med alla stora avskärmar. Där kommer alla matcher visas och så finns det ett stort rökrum. Nyrenoverade hytter samt uppdaterade lek- och spelutrymmen för barn och ungdomar.

IMG_6809

IMG_6814

IMG_6812

Desktop46Några rätter som vi fick smaka på restaurangen Grill

IMG_6826

vikingline4Restaurangen no name, inredningen är fantastisk man känner sig harmonisk och lugn. Väldigt passande till alla rätter som man ska njuta av.

vikingline5

Desktop47

vikingline7

unnamed

vikingline3Nyinredda hytter, 50 st comfort-hytter för 2-4 personer och 47 stycken premiumhytter och sviter.

IMG_6853Efterrätt serverades i den fina cafeterian coffee and joy

IMG_6857

IMG_6861En liten tur i taxfreen innan vi var klara

IMG_6866Man blir sugen på att gå loss haha

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *