EnglishSwedish
05 Jun 2015

Gårdagens klädval

Hej på er, hoppas ni mår fint. Här är allt bara toppen, mår extra bra idag av några små anledningar 🙂 När jag gör andra glada och får andra att må bra ja då mår jag extra bra. Jag saknar mina små troll som är på förskolan lite väl mycket idag så jag längtar tills det är dags att hämta dom. Parken står på schemat efter förskolan tillsammans med Nathalies förskolekompis Simon, hans lillebror och deras mamma. Det är fint väder så vi ska passa på att vara ute extra länge och packa med oss lite mellis. Innan dess ska jag bara beta av allt jobb så vi kan ta helg och apropå helgen så kommer den bjuda på en hel del roligheter. Längtar till imorgon då vi ska vara med min vän Linda och hennes familj. Nathalie har saknat hennes pojkar jätte mycket och det ska bli kul att vi alla ses igen efter vår resa tillsammans. Önskar er en trevlig fredag!

Bjuder på en gårdagens klädval 🙂

IMG_3608

IMG_3609

4 Comments
 • Dian
  juni 5, 2015

  Vart är din jacka ifrån? Jätte fin!

  Trevlig helg

  • linda
   juni 5, 2015

   Dian, tack jag köpte den från Nelly, NLYtrend, tack detsamma:)

 • LA
  juni 6, 2015

  Omg DU ÄR SÅÅÅÅ FIN!!! du har två barn men din kropp knäcker!! Ditt hår är så fint och vilken fin färg. DU ÄR Finnnnn ❤️❤️❤️

  • linda
   juni 6, 2015

   LA, tack du fina för din kommentar 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *