EnglishSwedish
21 mar 2016

Gårdagens middag & träning

Dagen har flytit på bra här. Måndagar är den dagen då man V E R K L I G E N behöver städa och sortera. Barnen går loss med alla leksaker och röjer i sina rum och lekrummet under helgerna och det är såklart OK. Så när barnen lämnas äter jag min frukost, städar och gör rent och åker sedan till träningen. Handlar på vägen hem, väl hemma slänger jag i mig min lunch, sen tar jag en dusch och sitter nu äntligen med en kopp kaffe och jobbar 🙂

Träningen med Wahlkvist börjar ge bra resultat och jag har inte varit duktig med att gå till gymmet men har kombinerat träningen hemma med crosstrainer. Min mage har dragit ihop sig och magmusklerna är synliga igen. Jag får alltid bäst resultat på magen och hoppas att det börjar ta på låren och rumpan snart. Starkare har jag definitivt blivit men vill bli starkare och därför måste jag anstränga mig mer med att gå till gymmet och pressa kroppen med tyngre vikter.

Det bästa med att vara en del av Wahlkvist det är att oavsett hur trött man än är så tar man sig dit och det var som idag när några mammor sa att vore det inte för att man var en del av gruppen så hade man inte orkat ta sig upp och ut…och visst känner jag som dom många gånger. Måndagar och onsdagar då finns det inga ursäkter, hur trött jag än är så ska jag vara på träningen kl 11. När man själv ska ta sig till gymet så är man oftast duktig med att hitta på flera ursäkter hehe.

Bjuder på gårdagens middag i bilder för nu måste jag jobba vidare, kram så länge ♥

IMG_6072

Ugnsbakade grönsaker, polka rödbeta är något nytt för mig och den smakar precis som vanlig rödbeta med en finare yta bara 🙂

IMG_6083

Potatissallad

IMG_6079

Rumpstek

IMG_6087

Halloumi med honung på det är så gott

IMG_6090

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *