EnglishSwedish
28 jun 2018

Glädje & kärlek

Hej vänner!

Det fina vädret fortsätter. Igår var det typ 30 grader varmt. Jag lämnade jobbet strax efter lunch, det var så lugnt så jag bestämde mig för att åka hem, lägga mig på solstolen  och jobba från telefonen. Svettet bara rann haha. Hämtade barnen sedan och kollade på matchen tillsammans. Så glad att vi gick vidare och att  Sverige var starkare än någonsin.

Idag låter jag mina kollegor gå tidigare så att dom också får njuta av solen. Nathalie är hemma sjuk med C så jag lär nog stanna hemma med henne imorgon. Hon klagade på ont i halsen i morse och hade feber. Hoppas hon blir frisk till helgen för då kommer våra vänner över med sina barn och det vill hon inte missa. Vi tänkte bara ta det lugnt, grilla, dricka gott och ha det trevligt. Annars är helgen rätt så fri från planer.

Här kommer några fler bilder från midsommar, vissa dagar lever man länge på. Så mycket skratt, glädje och kärlek under en och samma kväll. Det är bara det som betyder mest, att man får så spendera dagar med sina nära och kära, att se barnen springa runt glada och friska. Allt annat är bara en bonus…kram på er ♥

Innan man var tvungen att byta om till varmare kläder heheSmörgåstårta  Kyckling, lax, potatisgratäng och sallad Min svägerska gör den godaste cheesecakeMarängtårta med jordgubbar, lemon curd och gärdde. Super fräsch och god. pannacotta och morotsmuffins. Jag brukar inte äta sådär jätte mycket bakelser på tillställningar, men allt var så gott så vi bara åt och åt hehe. Måste börja träna igen det har ju varit lite segt med det sista tiden. Man fick ju byta om efter en stund, vi slapp regn med det blåste som bara den.  Brrr precis som det ska vara på midsommar hehe. Inte utan sin Tiger hehe, barnen fick vara uppe hur länge dom ville. William hade så kul med andra små och stora pojkar. Han brukar aldrig orka vara vaken längre än nio men han höll sig till klockan tolv och somnade med detsamma sen. Han hade haft så kul sa han innan han däckade.

1 Comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *