EnglishSwedish
25 apr 2014

Glädje & sorg

Jag vill börja med att tacka för allt stöd på bloggen och på instagram och så vill jag tacka er som även skickat mail. Vi har haft tre intensiva, ledsamma men också glädjande dagar. Det sist nämnda låter kanske konstigt men utifrån allt ont, sorliga och jobbiga så kommer det alltid fram något gott. Jag önskar jag kunde berätta men vissa saker kan man bara inte dela med sig av. Det är bara synd att det under såna omständigheter som det blir bättre men vi vet att det är vad vår fabror hade önskat och för hans skull har vi alla lovat att leva upp till hans önskan. Vi har gråtit och skrattat åt farbrors minnen. På kvällarna när vi lämnat kyrkans lokal har vi varit ca 50 personer som samlats hemma hos mina föräldrar. Syskon, syskonbarn och kusiner till fabror. Det märks verkligen hur omtyckt vår fabror är och vi har fortfarande inte tagit in allt som hänt de senaste dagarna. När vi sitter samlade märker vi att han inte är där och det gör ont många gånger. Vi kusiner har så fin sammanhållning och jag älskar det. Vi tar bra hand om våra kusiner som förlorat sin pappa, ena stunden skrattar vi och pratar gamla minnen andra stunden blir det knäpptyst och tårarna rinner. På måndag är det begravning och det hela känns som en dröm och overkligt. Kommer bli jätte jobbigt.

Jag har inte träffat Nathalie på tre dagar. Min svägerska har hämtat och tagit hand om henne dom senaste tre dagarna. Jag har kommit hem runt tolv tiden varje dag och då sover barnen. William har fått vara hos svärmor två dagar och ena dagen fick han vara med mig. Är glad för den hjälpen vi får, ibland undrar jag vad vi annars hade gjort.

Idag händer det inte mycket, jag ska bara vara hemma med barnen. Solen skiner på baksidan så vi kommer nog sitta ute hela dagen och Nathalie kommer hoppa studsmatta. Ska ta en promenad med henne senare till affären och köpa blommor 🙂 Önskar er en fin fredag..kramis

1 Comment
  • Silvia
    april 26, 2014

    Jag vet att detta vet du redan men vill säga det ändå och det är att livet fortsätter! Tror inte att din farbror vill att ni alla ska vara ledsna 🙂 tänk istället att han har det bättre nu!
    Och vad skönt att ni har något att glädjas över 🙂 spelar ingen roll om du inte kan berätta nu eller om du inte kan göra det överhuvudtaget, det viktigaste är att ni är glada 🙂

    Många styrkekramar till dig <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *