EnglishSwedish
19 feb 2018

Goodbye 20´s hello 30

Hej på er alla från självaste 30-åringen hehe 🙂

Igår fyllde jag 30 år och det känns som att firandet aldrig tar slut. I fredags överraskade mina underbara kollegor mig med ballonger, rosor och choklad och igår hade vi besök hela dagen av vänner, familj och idag bjöd jobbet på tårta. Men det stora firande sker nästa torsdag. Jag hade planerat för att fira mig under helgen som gick men var tvungen att avboka då vi skulle på dop. Det är ett gyllene tillfälle att fylla 30 år på en söndag för det hade varit extra kul att få fira sig precis vid tolvslaget. Men då det inte blev som jag tänkt mig dök en bättre idé upp. Varför inte dra på en weekendresa med mina allra närmaste vänner?  Och vet ni vad jag gjorde det. Jag bokade en weekendresa till Amsterdam med mina närmaste vänner och syster istället (ena syrran är gravid och kan inte flyga). Ingen av oss har varit i Amsterdam så det kunde inte bli bättre 🙂 Längtar så jag spricker. Vi kommer ha så j*kla kul och garanterat ett minne för livet. Så ni får gärna komma med en massa tips på vart vi kan äta, festa och vad vi inte får missa 🙂

Helgen har verkligen swishat förbi. I fredags var jag och Nathalie på Marcus & Martinus konsert, i lördags var vi på dop och igår fyllde jag år. Barnen och C kom sjungandes in med tårta och present. Sen fixade C en dunder frukost och rätt var det var så kom hela min familj in genom dörren med presenter och varma, färska manakish (libanesisk frukost). Vi åt frukost tillsammans och hade det så mysigt! Har fått jätte fina presenter som jag ska visa er i ett annat inlägg.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *