EnglishSwedish
01 jan 2018

Gott nytt år!!

Hej vänner och gott nytt år på er!

Hoppas ni hade en fantastisk kväll igår. Vår kväll var alldeles underbar, mysig och slutade riktigt sent. William däckade vid tio och Nathalie som bara drömmer om att få sitta uppe sent gick upp och la sig klockan två. Vi andra satt uppe till halv fyra.

När William somnade började vi spela Speak out och det får en att typ kissa på sig av skratt och sen avslutade vi med att spela kort resten av kvällen efter tolvslaget. Herregud som vi skrattade, jag råkade ha ner två glas av glädje varav ett åkte rakt i golvet hehe ?

Fick ett sms av våra gäster idag, deras son tyckte det var det bästa nyårsfirandet ever, åhhh då blir man glad?

Idag blev jag väckt av William vid nio, han är alltid den enda som är pigg på nyårsdagen vi andra är heeelt slut. Jag började ändå städa hela nedervåningen, jag kan inte ta det lugnt om inte jag gör rent huset först. Så det var bara att börja och typiskt mig så började jag med att rensa skafferiet hehe, bra start på 2018 med att rensa ut all godis och onyttigheter efter jul och nyår. När jag var klar kom min faster förbi och tog en kaffe med oss sen hoppade jag in i duschen, åt rester från igår och slappar nu på soffan. Nu rör jag mig inte ur fläcken ?

2018 kommer bli ett riktigt bra år, jag bara känner det ? vi drar snart på en välbehövlig familjesemester, jag fyller 30 nästa månad och planerna är i full gång och så ska det bli mitt bästa träningsår, det har jag lovat mig själv!

Imorgon kommer fler bilder upp, ville bara önska er ett riktigt gott nytt år. Ta chansen och gör 2018 till ett bättre år. Fokusera och lägg tid på det som ger dig energi och får dig att må bra för det ska jag göra och tycker att jag blir bättre på det för varje år som går. Tack för ännu ett år tillsammans med er❤️

3 Comments
 • Marie
  januari 1, 2018

  Fantastiskt inlägg och gott nytt år på dig med ?

 • Erila
  januari 3, 2018

  Hej Linda!

  Du är så vacker! Måste bara fråga, varifrån är din kappa? Helt kär i den 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *