EnglishSwedish
08 Nov 2016

Gotta work for it

Jag har inte tränat på lite mer än en vecka pga mitt ben samtidigt som jag saknat träningen så har det varit skönt att bara slänga sig på soffan när barnen lagt sig och titta på tv. Jag märker också att jag inte är lika duktig på att sköta kosten när jag inte tränar, jag liksom tappar det lite och tänker äh om jag ändå inte tränar så kan jag äta den där kakan hehe men när jag tränar så försvinner suget helt märkligt nog.

Idag ska jag iallafall träna men jag kommer köra lite lugnare tempo då det känns lite obehagligt att göra vissa övningar men annars ska det inte vara några problem. En ny omgång drar igång med Wahlkvist Bootcamp idag och det här blir mina sista 6 veckor innan semestern. Det känns skönt att jag kommer vara igång fram till jul och sen redo för att åka till värmen. Sen när jag är tillbaka så är det bara att komma igång med träningen igen, det kommer vara svårt men när man har Wahlkvist Bootcamp är det alltid lite lättare att komma igång igen.

Imorgon tänkte jag berätta mer om vart vi reser om sisådär 2 månader 🙂

15027474_10154713492932269_4588871256319379719_n

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *