EnglishSwedish
25 sep 2018

Grattis älskade 5-åring

Min älskade lilla pojke fyller 5 år idag. Som du längtat och längtat efter den här stora dagen och jag är lycklig och glad som får fira den här dagen med dig. Tänk att du börjar förskoleklass nästa år. En mer kärleksfull och charmig pojke får man leta efter. Älskar varje minut jag får spendera med dig och jag älskar dig oändligt min finaste pojke. På lördag är det äntligen dags för kompiskalaset, han har tjatat hål i mina öron hehe. Det ska bli så kul att få se honom spricka av glädje på lördag när hans vänner och grannbarn kommer för att fira honom.

Om ni undrar varför ljusen inte är så raka så beror det på en liten olycka i köket. Nathalie ville så gärna gå upp med tårtan men råkade tappa den hehe men det gick bra och tårtan klarade sig 🙂 Barnen älskar prinsesstårtan, det är deras favorit och vill alltid ha den när dom fyller år. På lördag är det dags för hans kompiskalas, som han längtar och det ska vara Bixten Mcqueen tema har han bestämt. Killar och bilar hehe.

1 Comment
  • Linda
    september 25, 2018

    Sara, vad gillar din dotter? Om inte barnet själv önskar sig något speciellt så är mitt tips lego friends eller playmobil det går alltid hem hos alla barn. Docka, cykel? kramis

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *