EnglishSwedish
10 sep 2018

Grattis min prinsessa på din 7-årsdag

Idag är ingen vanlig dag för det är min Nathalies födelsedag, hurra hurra hurrraaa. Alltså min tjej fyller hela 7 år. För varje år så blir jag lika chockad över hur snabbt tiden flyger iväg. Jag minns så starkt den dagen hon föddes, hur vårt liv där och då skulle förändras med ett litet barn i famnen. Vi levde i vår bubbla på sjukhuset och det tiden skulle jag vilja vrida tillbaka klockan till. Lukten, känslan och det fina vi fick vara med om för första gången. Jag är så glad och tacksam för dig, många gånger får du mig att vilja slita håret men jag vet att du som är så klok, målmedveten och smart kommer komma lång i livet. Det är underbart att få sig dig växa och jag älskar dig till månen och tillbaka min vackra lilla tjej.

2 Comments
 • Magdalena
  september 10, 2018

  Grattis habibi! Så söt! Tänk att när du låg och födde barn så gifte jag mig haha exakt samma dag. Maken och jag firar 7 år som gifta idag haha. Önskat henne all lycka framgång och kärlek! Akbal 100

  • Linda
   september 10, 2018

   Hej Magdalena, tack tack och stort grattis till er också 😀 Vad fint att du delar med dig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *