EnglishSwedish
05 Nov 2017

Halvdag på jobbet & ögonläkaren

Hej vänner! Hoppas ni mår fint. Vi mår alla bra och har haft en riktigt bra helg. Känns som att jag varit ledig länge och börjat längta till jobbet och mina rutiner hehe. C och barnen är hos svärföräldrarna, själv var jag där igår och kände att jag behövde ha en dag hemma idag. Har lite bloggjobb som ligger och väntar och andra saker jag behöver ta tag i.

I fredags hade vi halvdag på jobbet så jag tog med mig Nathalie till jobbet och William hade tid hos ögonläkaren med C. Jag lämnade jobbet vid 12, hämtade upp min svägerska som är här från Landskrona och åkte hem till min andra svägerska. C och William kom över också sen. Efter några timmar var hela släkten samlad, vi fikade, åt tacos och tittade på Idol. Så himla mysigt och alla barnen lekte på och hade kul.

Om ni undrar vad William gjorde hos ögonläkaren så har vi sen en tid tillbaka märkt av att William blinkar mycket med ögonen, sitter nära tvn oh gnuggar ögonen ofta. Jag misstänkte att han hade dålig syn och i samband med hans 4 årskontroll hos BVC fick vi en remiss till ögonläkaren. I fredags kunde läkaren konstatera att lillkillen faktiskt behöver glasögon. Både C och jag har dålig syn så man blir ju inte jätte förvånad men jag tycker bara synd om honom som ska behöva ha glasögon redan nu i så tidig ålder. Men det kommer nog gå bra, han tycker själv att det ska bli kul med glasögon hehe. Finns det några med blixten Mcqueen frågade han häromdagen hehe.  Vi ska iallafall gå förbi optikern nästa vecka och välja ut ett par glasögon tillsammans.
Min vackra tjej i fredags

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *