EnglishSwedish
25 jan 2018

Häng vid poolen

Godmorgon vänner!

Igår var vår första ”riktiga” dag här och det var en helt fantastisk dag. Vi somnade kl åtta på kvällen i tisdags och vaknade åtta på morgonen igår. Vi var så trötta efter flygresan men igår var alla på bra humör efter att ha fått sova ut.

Barnens önskan var att blåsa upp krokodilen och pizzan och bara hänga vid poolen. Från kl tio till fem låg vi vid poolen, badade, åt, solade och hittade nya vänner. En familj från Göteborg som har en dotter i Nathalies ålder och en son som är tre år. Nathalie hänger bara med flickan, dom leker och ska helst sitta själva och äta också. Ibland vilar dom en stund bredvid varandra med Ipaden. Det är bra för dom att sitta under parasollen en stund. Solen är så stark. Solskyddsfaktor 50 räcker inte, smörjde in oss flera gånger igår ändå brände vi oss. Flickan följde med till vårt rum igår, tjejerna ville mysa en stund tillsammans.

Det finns mycket att göra här på Mauritius men vi vill bara koppla av ordentligt här på hotellet två dagar sen börja åka ut till olika stränder. Här på hotellet har vi poolen för oss själva och så nästan bara vuxna. Några få barnfamiljer och det är skönt måste jag säga hehe.

1 Comment
  • eve
    januari 25, 2018

    Låter underbart! Du får gärna uppdatera om vädret (soligt?) och vilka stränder ni gillade bäst.. åker dit om 3 veckor 😀

    ha det bäst!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *